Με αφορμή την καλή βαθμολογία του Μπίκα στον Κουκουλάκη, η Παναθηναϊκή Συμμαχία ζητά προσοχή στον ορισμό των παρατηρητών ενώ αμφιβάλει για τις ικανότητες του Ζαχαριάδη.
Αναλυτικά:
«Το προσεχές παιχνίδι του Παναθηναϊκού στην Ξάνθη ορίστηκε να διευθύνει ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (γιος του γνωστού για το πέρασμά του από το ελληνικό ποδόσφαιρο Θανάση). Ένας νέος διαιτητής του οποίου συχνά οι διαιτησίες του συνοδεύονται από χαμηλές βαθμολογίες και είναι αμφίβολο αν μπορεί να ανταποκριθεί σε αγώνες αυξημένου ενδιαφέροντος.
Παράλληλα προκαλεί ερωτηματικά ο τρόπος με τον οποίο ορίζονται από τον κύριο Μπριάκο οι παρατηρητές. Την προηγούμενη αγωνιστική ο κ. Μπίκας βαθμολόγησε υψηλά τον διαιτητή Κουκουλάκη, παρότι δεν έδωσε καταφανέστατο πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού. Ένα φαινόμενο που έχει παρατηρηθεί κι άλλες φορές. Την ίδια ώρα ο βοηθός Τσολάκης (που ακύρωσε το γκολ της Βέροιας στο ματς της πρεμιέρας με τον Ολυμπιακό) δεν χρειάστηκε περισσότερες από τρεις αγωνιστικές για να επιστρέψει καθώς ορίστηκε εκ νέου στον αγώνα Άρης – Πλατανιάς. Η Παναθηναϊκή Συμμαχία εφιστά την προσοχή των αρμοδίων σε ένα τόσο λεπτό ζήτημα».


ΑLEX WEB RADIO/TV