ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Εξώδικο Μαρινάκη σε εφημερίδα

Εξώδικο Μαρινάκη σε εφημερίδα
Δημοσίευση: 12 Νοεμβρίου 2010
Ο Ευάγγελος Μαρινάκης απέστειλε εξώδικο στην "Goal News" για το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, την Παρασκευή (12/11). Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός και Πρόεδρος της Super League εκφράζει την οργή του για το εν λόγω δημοσίευμα και δηλώνει έτοιμος να καταφύγει στις αρμόδιες αρχές.
Εξώδικο Μαρινάκη σε εφημερίδα
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Κατόπιν σημερινού δημοσιεύματος της εφημερίδας "Goal News", ακολουθεί η Εξόδικη Δήλωση-Πρόσκληση-Διαμαρτυρία του Αντιπροέδρου της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και Προέδρου της SuperLeague, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη:

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ
ΕΞΩΔΙΚΗ
ΔΗΛΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Ευάγγελου Μαρινάκη του Μιλτιάδου, επιχειρηματία, Μεγαλομετόχου και Αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και Προέδρου της SUPER LEAGUE, κατοίκου Πειραιά, οδός Ιάσωνος αριθμ.3
KATA

Tης ανώνυμης εκδοτικής εταιρίας με την επωνυμία «SPORT PLUS A.E.E.», που εδρεύει στην Μεταμόρφωση Χαλανδρίου Αττικής, οδός Μπενάκη αριθμ. 5, και εκπροσωπείται νόμιμα και η οποία εκδίδει την καθημερινή αθλητική εφημερίδα με τον τίτλο «GOAL NEWS». Στο υπ αριθμ. 2.626 φύλλο της 12Ης Νοεμβρίου 2010 της καθημερινής αθλητικής εφημερίδας με τον τίτλο «GOAL NEWS» που εκδίδει η εταιρία σας και στις σελίδες 1, 55 αυτής έχει καταχωρηθεί δημοσίευμα του συντάκτη σας Κώστα Καίσαρη, ένα λίαν συκοφαντικό, προσβλητικό και άκρως προβοκατόρικο δημοσίευμα, εν τοις πράγμασι λιβελογράφημα, το οποίο αποβλέπει πέραν από την κατασυκοφάντησή μου και στον αποπροσανατολισμό των Αρμοδίων Αρχών που έχουν τον έλεγχο και την εποπτεία επί του Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου.

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα με τίτλο στην πρώτη σελίδα « ΑΝ ΜΕ ΚΑΛΕΣΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΘΑ ΤΑ ΠΩ ΟΛΑ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΥΣΙ Ο ΠΑΟ, ΑΛΛΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΥ - ΟΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΟΙ ΣΕΡΡΕΣ. Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ SUPER LEAGUE, ΣΤΟΝ ΑΔΑΜΙΔΗ.....ΕΣΥ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ» και με αναλυτικό ρεπορτάζ πάνω σε αυτό στη σελίδα 55 είναι παντελώς ψευδές, αφού ουδέποτε και σε κανέναν και πολύ περισσότερο στο εν λόγω συντάκτη σας δεν ανέφερα εγώ και δεν είπα εγώ όλα όσα διαλαμβάνονται στο εν λόγω δημοσίευμα. Το δημοσίευμα αυτό είναι καθαρά αποκύημα της φαντασίας και μεθόδευση συνολικά των υπευθύνων της εφημερίδας σας, με το οποίο στοχεύουν την κατασυκοφάντησή μου και επιπλέον στο να επιληφθούν τα αρμόδια όργανα του Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου και γενικά της Πολιτείας, προς σχηματισμό εσφαλμένης εικόνας για το πρόσωπό μου εκ μέρους της φίλαθλης γνώμης αλλά και του ευρύτερου αναγνωστικού κοινού και εν γένει της Ελληνικής κοινής γνώμης.

Περαιτέρω πρέπει να τονιστεί ότι το εν λόγω προσβλητικό δημοσίευμα εντείνει την προσβολή μου, διότι επελέγη να δημοσιευτεί από τον εν λόγω συντάκτη και τον εκδότη της εφημερίδας σας τη δεδομένη χρονική στιγμή, κατά την οποία ως γνωστόν υπάρχει μια αντιδικία μεταξύ εμού, υπό τις ανωτέρω ιδιότητές μου και ετέρου Προέδρου μεγάλης ΠΑΕ, του οποίου έχετε φωτογραφία στο πρωτοσέλιδο μαζί με δική μου, και αναφέρεται και το όνομά του, και επιπλέον να με παρουσιάσει ότι μίλησα υποτιμητικά για έτερο Πρόεδρο μεγάλης ΠΑΕ και συγκεκριμένα τον κο Αδαμίδη, Πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ. Έτσι προκύπτει κατά τρόπο αναμφίβολο ότι δεν είναι τυχαία η συγκεκριμένη αυτή στιγμή που επελέγη από τους υπευθύνους της εφημερίδας σας η καταχώρηση του εν λόγω προσβλητικού δημοσιεύματος, και δείχνει την ένταση του δόλου του συντάκτη και των λοιπών υπευθύνων της εφημερίδας σας για την επιδίωξη του ανωτέρω περιγραφόμενου στόχου τους.

Επειδή ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ έντονα για το εν λόγω λίαν ψευδές, προσβλητικό και συκοφαντικό δημοσίευμά σας.

Επειδή το δημοσίευμα αυτό αποτελεί συνέχεια μιας σειράς ψευδών, υβριστικών και λίαν δυσφημιστικών δημοσιευμάτων για το πρόσωπό μου το τελευταίο καιρό, σας ΚΑΛΩ όπως στο αυριανό φύλλο της εφημερίδας σας, στην πρώτη σελίδα και με τα ίδια στοιχεία να καταχωρήσετε την παρούσα διάψευσή μου και συγχρόνως να ανακαλέσετε τα όσα αναπόδειχτα και με σκοπιμότητα αναφέρονται στο εν λόγω δημοσίευμα.

Αλλιώς και σε περίπτωση αρνήσεως σας, σας ΔΗΛΩΝΩ ότι θα καταφύγω ενώπιον των αρμοδίων Ποινικών και Αστικών Δικαστηρίων την προσεχή Τρίτη (16-11-2010), οπότε και θα έχει λήξει η αναστολή των εργασιών των Δικαστηρίων λόγω των Δημοτικών και Περιφερειακών Εκλογών, προς υπεράσπιση της τιμής και της υπόληψής μου και προς αποκατάσταση της ηθικής βλάβης που έχω υποστεί από το εν λόγω δημοσίευμα.

Περαιτέρω σας ΚΑΛΩ κατ' επίκληση της δημοσιογραφικής δεοντολογίας και του καθήκοντός σας να επαληθεύετε το αληθές ή μη του περιεχομένου οποιουδήποτε ρεπορτάζ, να σταματήσετε να καταχωρείτε δημοσιεύματα τα οποία είναι ψευδή και προσβάλλουν βάναυσα την τιμή και την υπόληψή μου.

Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μου, αρμόδιος δικαστικός επιμελητής παραγγέλλεται να επιδώσει την παρούσα σ' αυτήν στην οποία απευθύνεται για να λάβει γνώση και για τις νόμιμες συνέπειες, αντιγράφοντας ολόκληρο το περιεχόμενό της στην έκθεση επιδόσεως που θα συντάξει.

Γίνεται μνεία ότι επικολλήθηκε ένσημο ΤΠΔΑ 1,15 ευρώ.

Αθήνα 12-11-2010

Ο Εξωδίκως Δηλών".
ΣΗΜΕΡΑΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου