ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Ξαναβγήκαν τα μαχαίρια!

Ξαναβγήκαν τα μαχαίρια! 

02/10/2010

Ξαναβγήκαν τα μαχαίρια!
Και η κόντρα ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό με… φόντο τη διαιτησία, καλά κρατεί! Μετά τη λήξη της αναμέτρησης των «ερυθρόλευκων» με τη συνονόματη ομάδα του Βόλου, η «πράσινη» ΠΑΕ εξέδωσε καυστική ανακοίνωση για τις αποφάσεις του κ. Αρετόπουλου. Οι Πειραιώτες απάντησαν (ανεπίσημα) σε ανάλογο τόνο, οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» έριξαν μία ακόμα σταγόνα… λάδι στη φωτιά και λίγο αργότερα ο Ολυμπιακός… ισοφάρισε, παραπέμποντας -σε πιο ήπιο ύφος- στη δήλωση Μαρινάκη.

«…κατάλαβε όλη η Ελλάδα πως αντιλαμβάνεται ο ΟΣΦΠ το 50-50 που δήθεν αποζητά από τη διαιτησία…», η χαρακτηριστική φράση στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Παναθηναϊκός, μία ώρα μετά τη λήξη της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Ολυμπιακό Βόλου.
Λίγη ώρα αργότερα, οι «ερυθρόλευκοι» πέρασαν στην αντεπίθεση, τονίζοντας, μεταξύ άλλων: «Είναι για γέλια τέτοιες ανακοινώσεις από την ομάδα της πεντάρας στην Βαρκελώνη…», για να λάβουν την ανταπάντηση των «πρασίνων»: «…θα περιμέναμε από εκείνους που έμειναν εκτός Ευρώπης από τον Αύγουστο να είναι πιο ταπεινοί στις δηλώσεις τους. Οι Παροικούντες στην Ιερουσαλήμ γνωρίζουν».
Ο επίλογος, τελικά -θεωρητικά, τουλάχιστον- γράφτηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, με τον Ολυμπιακό να δηλώνει: «Μας καλύπτει απόλυτα η τοποθέτηση του κ. Μαρινάκη».

Μαρινάκης, Γκαγκάτσης, Κόκκαλης: 150-0

Μαρινάκης, Γκαγκάτσης, Κόκκαλης: 150-0 

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

«Σήμερα, για μια ακόμα αγωνιστική, κατάλαβε όλη η Ελλάδα πως αντιλαμβάνεται ο ΟΣΦΠ το 50 – 50 που δήθεν αποζητά από τη διαιτησία. 50 για τον κ. Μαρινάκη, 50 για τον κ. Κόκκαλη και 50 για τον κ. Γκαγκάτση (150-0).
Κατά τα άλλα, τα διαιτητικά λάθη που συμπτωματικά ευνοούν τον ΟΣΦΠ δεν κρίνουν ποτέ το αποτέλεσμα
».

Μαρινάκης: «Δεν ασχολούμαι με φαιδρότητες...» 

02/10/2010

Μαρινάκης: «Δεν ασχολούμαι με φαιδρότητες...» 
Με ανάλογο ύφος «απάντησε» ο Ολυμπιακός στις ευθείες βολές του Παναθηναϊκού για την διαιτησία του αγώνα των Πειραιωτών με τον Ολ. Βόλου (3-1).
«Δεν δικαιούται να μιλάει για την διαιτησία ο κ. Πατέρας. Είναι για γέλια τέτοιες ανακοινώσεις, από την ομάδα της πεντάρας στην Βαρκελώνη, που χρειάστηκε την διαιτησία για να νικήσει τον Άρη. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχουν πανικοβληθεί και θέλουν να δημιουργήσουν κλίμα, γιατί ακολουθεί το κρίσιμο παιχνίδι με τον Εργοτέλη», διέρρευσε από επίσημους κύκλους της ΠΑΕ.
«Δεν ασχολούμαι με φαιδρότητες...», είπε ο «ισχυρός» άνδρας του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης κατά την αποχώρησή του από το «Καραϊσκάκη».

ΠΑΟ: «Χάνει την ψυχραιμία του ο… τηλεκριτικός» 

02/10/2010

ΠΑΟ: «Χάνει την ψυχραιμία του ο… τηλεκριτικός»
Άμεση ήταν η αντίδραση του Παναθηναϊκού στα όσα διέρρευσαν από το στρατόπεδο του Ολυμπιακού για την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «πράσινοι», σχετικά με τη διαιτησία στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου.
«Την ψυχραιμία του έχει χάσει αυτός που κάθε εβδομάδα βγαίνει στα κανάλια και κάνει τον τηλεκριτικό διαιτησίας, σχολιάζοντας φάσεις, μοιράζοντας βαθμούς, απειλώντας διαιτητές και την ΚΕΔ και αποφασίζοντας μονόπλευρα εάν οι φάσεις διαμορφώνουν το αποτέλεσμα της ομάδας τους ή όχι, δυναμιτίζοντας έτσι το κλίμα» σχολίαζαν κύκλοι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, προσθέτοντας: «Με τη στάση του αυτή δείχνει παντελή έλλειψη σεβασμού στα θεσμικά όργανα του ελληνικού ποδοσφαίρου και της ελληνικής πολιτείας.
Όσον αφορά στα πικρόχολα σχόλια για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια του Παναθηναϊκού θα περιμέναμε από εκείνους που έμειναν εκτός Ευρώπης από τον Αύγουστο να είναι πιο ταπεινοί στις δηλώσεις τους. Οι Παροικούντες στην Ιερουσαλήμ γνωρίζουν
».
















Και ο ALEX WEB RADIO δηλωνει με την σειρα του....
Τ ι να σου πω ρε Πατερα...πραγματικα ωρες ωρες με κανετε εσεις ο λαγοι να πληττω...κανετε πραγματα πια που για μενα πλεον ειναι τοσο προβλεψιμα...μηπως θα επρεπε να αλλαξετε λιγο τακτικη για να τις χαιρομαστε τις παπαριες που καθεστε και λετε??? Απλα χτυπησες στον χρονο που περιμενα και καπου απογοητευτηκα...ισως να φταει το οτι παω πολλα χρονια στο γηπεδο?ισως να φταιει οτι τοσα χρονια εχω μαθη τα πιο αποκρυφα μυστικα σας??? και τα ψυχικα αλλα και τα....σωματικα τοσα χρονια εραστης σας ..τι αλλο να περιμενεις????? Μα ρε Πατερα..καλα σιγουρα επρεπε και συ να φανεις σαν προεδρος του ποα οτι κατι κανεις και δεν εισαι γλαστρα , αλλα βρηκες να μιλησης για ενα πεναλτυ που φαινοταν πεντακαθαρα ( ουπς....σορυ δεν επρεπε να πω πεντε...κατι σας θυμισε...) εγω το ειδα απο την Θυρα  24 οτι τον εσπρωξε και μεσα την περιοχη καιστραβος το εβλεπε ρε Πατερα...προς Θεου δηλαδη ...ειπαμε να λες παπαριες αλλα οχι τετοιες...εκτιθεσαι....τελος παντων εγω ενα εχω να πω σε ολους τους συνγαβρους...φετος ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εκτος απο θεαμα πολλα γκολ κλπ κλπ θα εχει και αφθονο μα πολυ αφθονο γελιο λεμε με το θεατρο του παραλογου απο τους λαγους και τα τσιρακια τους....Μεινετε συντονισμενοι και δεν θα χασετε!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου